A közlemény szerint az egyenként 100 ezer euró névértékű, fix kamatozású, 10 éves lejáratú eurókötvény teljes forgalomba hozandó mennyiségét zárt körben jegyezték le - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

A kötvényt az 5. és 9. évek között évi 10 százalékos, míg a 10. évben 50 százalékos mértékben törlesztik.

A Waberer's International Nyrt. a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. Részvényei pénteken délután 2,67 százalékkal, 2190 forintra gyengültek. A Waberer's árfolyama egy éven belül 1520 forint és 2870 forint között változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!