Vezérváltás a Waberer'snél

A gazdasági vezérigazgató-helyettes veszi át a Waberer's irányítását, miután Robert Ziegler vezérigazgató távozik posztjáról.
Csernátony Csaba, 2020. március 24. kedd, 08:04
Fotó: Napi.hu

A Waberer's igazgatósága március 23-ától Erdélyi Barnát, a társaság jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettesét nevezte ki ideiglenes vezérigazgatónak - közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Az MTI a közleményt idézve azt írja, hogy Robert Ziegler, aki a cég átalakulását 2019 eleje óta vezette, távozik a vezérigazgatói pozícióból, és lemond a társaság igazgatóságában betöltött tisztségéről is.

Erdélyi Barna a 2014 óta a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese, 2017 óta az igazgatóság tagja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK