Zágráb október végén dönt a Hernádi-perről

Tárgyalás előtti meghallgatáson október 24-én hoznak döntést Hernádi Zsolt büntetőpere megkezdésének időpontjáról - idézte a horvát Hina hírügynökség a Zágráb megyei bíróság csütörtöki közleményét.
MTI-Eco, 2014. szeptember 25. csütörtök, 17:26
Fotó: Napi.hu

A meghallgatásra azt követően kerül sor, hogy a horvát legfelsőbb bíróság szeptember 23-án elutasította Hernádi Zsolt védőinek fellebbezését, és ezzel zöld utat adott a büntetőper bírósági szakasza megkezdésének a Mol elnök-vezérigazgatója jelenléte nélkül.

A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészségi (USKOK) vádirata szerint Hernádi Zsolt az akkori horvát miniszterelnök Ivo Sanander megvesztegetésével érte el, hogy a Mol megszerezte az INA olajipari vállalat felett az irányítási jogot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK