Zalkerámia: 1,76 milliárd forintos eredmény

A Zalakerámia Rt. az első három negyedévben 13,64 milliárd forintos árbevétel mellett 1,758 milliárd forint nettó eredményt ért el a kisebbségi részesedések rendezése előtt. A társaság IAS szerinti konszolidált de nem auditált mérlege szerint az árbevétel 2,6 az üzemi eredmény pedig 2,8 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, az adózás előtti eredmény 265 százalékos növekedése így annak köszönhető, hogy idén nem terhelte tetemes árfolyamveszteség a cég mérlegét.
Máté Dániel, 2001. november 14. szerda, 08:28
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK