A BUX 0,4 százalékkal zárt a tegnapi szintje felett, 18 699 ponton. A bluechipek közül egyedül az OTP marad mínuszban, a részvény 0,3 százalékos esés után 4368 forinton zárt.

A legnagyobb emelkedést a Magyar Telekom produkálta, 1 százalékkal zárt az előző napi záróértéke felett, 293 forinton. A telekom társasággal kapcsolatban azonban zárás után jelent meg egy hír, miszerint a cég nem fizet osztalékot a 2013. évi eredménye után.

A Mol 0,8 százalékot erősödött és 14 025 forinton zárt a papír.

A Richter 0,7 százalékos drágulás után 4540 forinton zárt, míg a kisebbik gyógyszercég, az Egis árfolyama 27 800 forinton stagnált (mint ismert, a papírral utoljára pénteken lehet kereskedni és december 11-ével törlik a tőzsdei terméklistáról).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!