Záróra a távol-keleti tőzsdéken

Keddi záróértékéhez képest mind a Nikkei, mind a Topix visszesett, bár csak szerény mértékben.
Csaba Ferenc, 2005. július 13. szerda, 09:02
Fotó:

A Nikkei 32,30 ponttal 11 659,84 pontra, a több vállalat részvényárfolyamát regisztráló, szélesebb merítésű Topix 0,31 ponttal, 1185,70 pontra csökkent. A Matsushita, a Toyota és a Bridgestone részvényárfolyama csökkent, a Sonyé és a Hondáé azonban emelkedett. A hangulatot az újra 60 dollár fölötti olajár mellett a posta privatizációja körüli belpolitikai csatározások határozták meg.
A szöuli tőzsde jobb napot zárt: a Kospi 6,28 ponttal 1050,16 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK