Zártkörű szeretne lenni a Human

A Human részvénykönyvében szereplő kisrészvényesek – akik kezében a 3,8 millió részvény kevesebb mint 2 százaléka maradt – a napokban levelet kaptak a társaságtól, amelyből megtudhatták, hogy ha az április 20-i közgyűlés a zártkörűvé alakulásról dönt, a nagytulajdonos kész 2050 forintért megvásárolni a megmaradt részvényeket. Cikkünk a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. április 11. szerda, 06:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK