Zöld út az Állami Nyomda román akvizíciójának

Megkapta az Állami Nyomda Nyrt. a román versenyhivatal jóváhagyását, így a társaság megvásárolhatja a GPV Mail Services 50 százalékos üzletrészét és január 1-től konszolidációs körbe vonhatja azt - közölte a társaság a BÉT honlapján.
NAPI, 2010. november 22. hétfő, 17:28
Fotó:


A Nyomda és a DBR Holding S.A. között idén július 30-án aláírt adásvételi szerződés jóváhagyása - a román cégjogi szabályoknak megfelelően - a cégbírósági bejelentéstől számított 30 nap elteltével lép hatályba. Ezt követően kerül sor az 1,5 millió eurós vételár kifizetésére, így az Állami Nyomda 2011. január 1-től konszolidációs körbe vonhatja a GPV-t.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK