London 0,41 százalék emelkedéssel kezdte a szerdai kereskedést. A madridi tőzsde szintén 0,4 százalékos emelkedéssel nyitott.

A frankfurti tőzsde 0,9 százalékos pluszba lendült. A párizsi tőzsde 0,38 százalékkal emelkedéssel kezdett.

QP | Quality Placement

A pán-európai STOXX 600 0,6 százalékkal 397,43 pontra emelkedett, ezt a szintet utoljára 2015 augusztusában érte el.

Ázsiában a tokiói tőzsdeindex 21 éve nem zárt olyan magasan, mint szerdán a szigetországbeli cégek kedvező féléves jelentései nyomán. A Nikkei-225 1,86 százalékkal emelekedett.

A Shanghai Composite Index 0,1 százalékkal erősödött, a hongkongi Hang Seng 1,2 százalékkal emelkedett. (Komoly sokk jöhet, már látszanak a jelei)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!