A magyar blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom állt veszteségben, a részvények 0,9 százalékos gyengüléssel 319 forinton forogtak. Ezzel szemben a legerőteljesebben a Mol árfolyama emelkedett, 0,8 százalékkal 13 650 forinton állt. Az OTP 0,1 százalékkal járt a tegnapi záróértéke felett és 4565 forintot értek a részvények, míg a Richter 0,2 százalékos drágulás után 4125 forintnál járt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!