Zöldben nyitott Amerika

Erősödéssel nyitott a New York-i börze. A Dow Jones és az S&P 500 körülbelül 1 százalékot, a Nasdaq több mint 1,3 százalékot erősödött a nyitást követő fél órában.
NAPI, 2010. június 15. kedd, 16:22
Fotó:

A hétfő esti megtorpanás után újra felfelé indultak az árfolyamok a Wall Streeten. A rallyt a légitársaságok és a számítástechnikai papírok vezették, de az olajipar is átlagon felül szerepelt.

Egyik szektor sem torpant meg, ugyanakkor a Best Buy vártnál gyengébb szereplése lejjebb nyomta a cég részvényeit és ez a kiskereskedelmi ágazat teljesítményén is meglátszik.

A légitársaságok szárnyalása majd 2,5 százalékot ért el délután négy órakkor, de az it-szektor is jóval az átlag fölötti eredményeket produkált. A félvezetőkkel foglalkozó cégek még a repülőtársaságoknál is jobb eredménnyel nyitottak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK