A BÉT indexe - a múlt pénteken többlettel záró New York-i és nyugat-európai mutatók nyomába eredve - erősödéssel rajtolt a rövid hét első kereskedési napján. Szűk fél órával a nyitás után a BUX 0,7 százalékos többlettel 27 389 pontnál járt. A blue chipek között a prímet az 1,0 százalékkal 9275 forintra dráguló OTP vitte, míg a Mol 0,8 százalékkal 27 050, a Telekom 0,6 százalékkal 940, a Richter pedig 0,7 százalékkal 37 500 forintra kúszott fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!