Zöldet kapott Budapest

Közel fél százalékkal emelkedik a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe a szerdai nyitást követően.
NAPI, 2013. május 15. szerda, 09:27
Fotó: Napi.hu

A BUX 18 800 pont körül tartózkodott a kereskedés első húsz percét követően, a forgalom egyelőre nem jelentős.

A főbb papírok mindegyike drágul, a legnagyobb mértékben, több mint egy százalékkal a Richter árfolyama emelkedett, a gyógyszerpapír így 34 400 forint körül forgott. Szektortársa, az Egis több mint másfél százalékkal 18 200 forintig erősödött.

Az OTP fél százalékot erősödve 4924 forintig emelkedett, míg a Mol és az Mtelekom 2-3 tized százalékos pluszban, 16 965, illetve 352 forinton állt az első perceket követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK