Zöldet kapott Budapest

Péntek délelőtt negyed 11 körül 0,2 százalékos nyereségben tartózkodott a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 38 310 pontnál járt.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 15. péntek, 10:29
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények vegyesen teljesítettek délelőtt. A Mol és a Richter emelkedett, míg a Magyar Telekom és az OTP esett.

A Mol részvényei 0,1 százalékos erősödést követően  24 270 forintnál jártak, a Richterpapírok pedig 1,3 százalékos drágulást követően 6724 forintot értek.

Az OTP papírok 0,3 százalékos mínuszban voltak, részvényei 10 405 forinton forogtak, míg a Magyar Telekom az előző napi zárószintjén stagnált, 479 forointnál.

(Így kezdte a napot a forint)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK