A papír árfolyamán az sem segít, hogy a DT szóvivője megerősítette: a cég valós értéke igen távol áll a jelenlegi piaci kurzustól. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy a Matáv is rendkívül rosszul szerepel. A magyar telekompapír már jó ideje a kibocsátási ár (730 forint) alatt forog, ám a mai nap negatív szenzációja, hogy az árfolyam fél egy körül beesett 650 forint alá, s csak most kapaszkodott vissza 651 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!