Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Utóbbi csak fokozza a feltörekvő piaci devizákra egyébként is nehezedő gyengülési nyomást. A magyar állampapírpiacon délelőtt csak mérsékelt hozamemelkedés mutatkozott. Ma lényeges makroadat sem hazánkban, sem külföldön nem jelenik meg, így elsõsorban hangulati alapú kereskedésre lehet számítani.

Délelõtt másodszor is a 306-os szint felett jártak az euró jegyzései, de újra 305,5 körülig ereszkedett a jegyzés a bankközi piacon. Továbbra is tízhavi mélypontja közvetlen közelében jár tehát a forint. A dollár kurzusa 223,5 körül, a svájci franké 249 közelében ingadozik.A magyar állampapírok másodpiacán kereskedõktõl származó információink szerint nincs "dráma", igaz a forint esésével párhuzamosan a hozamok is menetelnek felfelé. Ennek mértéke ma mintegy 10 bázispont a kötvényeknél.

Közben a török líra új történelmi mélypontra esett ma is: a dollárral szemben már 2,31 felett jár a kereskedés, és egyelõre nincs nyoma annak, hogy a török jegybank belépett volna a bankközi piacra líravédõ intervencióval.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!