Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken még viszonylag stabil volt a forint, 366 alatt jegyezték az eurót. A piacok a csütörtöki pánik után megnyugodtak. A hétvégén azonban tovább folytatódott a háború, egyre durvább eszközökkel. A nyugati hatalmak fegyverekkel segítik az ukránokat, Oroszország pedig az atomkártyát is megvillantotta.

A forint ennek megfelelően hétfőn azonnal zuhanással indította a napot. Már nyitás után 372 forint fölött volt az euró ára. A történelmi mélypont 373,269, ami órákon belül megdőlhet. A dollár ára 333 forint fölött van, a történelmi mélypont az amerikai valutával szemben csütörtökön állt fel, akkor 334,031-ig ugrott fel a keresztárfolyam.

 

Az Ukrajnával kapcsolatos fejleményeket ezen a linken követheti.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!