Zuhan a dollár

Rekordmélységbe zuhant a dollár a jenhez viszonyítva pénteken.
NAPI, 2011. október 21. péntek, 15:45
Fotó: Napi.hu

Pénteken 76 jen alatt is megfordult a dollár jegyzése. Az amerikai deviza technikai támaszokat szakított át, az alját a 75,78-as szint jelentette - közölte a Reuters. A hírügynökség egy devizatradert idézve arról is beszámolt, hogy 76-os szintnél japán bankok léptek be dollárvételekkel.

Mindezzel párhuzamosan napi csúcsára erősödött az euró a dollárhoz viszonyítva, részben a jennel szembeni dolláreladások hatására. Az eurónak az is jót tesz, hogy némi optimizmus mutatkozik a hétvégi EU-csúcs előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK