A BÉT irányadó indexe újra a reggeli mélypontokat célozza, a BUX 0,6 százalékos mínuszban 22 466 pontnál állt nem sokkal délután kettő előtt, a blue chipek mind veszteséggel forogtak. Az OTP-részvények forgalma még nem érte el a 3 milliárdot sem, árfolyamuk azonban már 0,3 százalékkal a pénteki zárószint alatt mozog. A bankpapír 5135 forintot ért a befektetőknek koradélután. A legnagyobb veszteség a Richtert érte, miután a gyógyszeripari papír 45 270 forintról 45 ezer forintra értékelődött le kevesebb mint fél óra alatt, ami 1,1 százalékos mínuszt jelent. Az MTelekom 0,9 százalékkal olcsóbban, 679 forinton cserél gazdát, míg a Mol 0,3 százalékkal pénteki záróára alatt, 20 435 forinton forog.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!