Zuhan a Richter, stagnál a BUX!

A nyitásban szerény erősödést mutató BUX délre hétfői záróértéke közelébe 7909 pontra csúszott vissza. A tegnap egy százalékkal erősödő Richter meredeken zuhan, a gyógyszergyári részvény eddig 250 forintot veszített értékéből.
Mezősi Tamás, 2003. január 14. kedd, 12:10
Fotó:


A vezető részvények közül a Matáv teljesít a legjobban, a telefonpapír másfél százalékos plusz közelében tart. Az OTP 16 fornittal drágult, a reggel még egy százalékos opluszban lévő Mol kurzusa azonban veszteségbe fordult. A Philips kivonulásának hírére zuhan a Pannonplast, a műanyaggyár 6,5 százalékot veszített eddig értékéből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK