Áttörte az 1,3510-nél található támaszt ma reggel az eurusd és 1,3470-ig esett. Az 1,3510 egy Fibonacci-szint, a 2009 novemberi 1,5170-es csúcs és a 2010 júniusában elért alj összekötéséből adódik. Ha alatta tud zárni, akkor nyílhat meg a tér lefelé, napon belül még korai ezt megelőlegezni - mondta Saághy Pál az Equilor deviza üzletkötője.
A következő támasz 1,3430-nál található, de ha ezt átviszi akkor az 1,3350-es szinten is megállhat a dollár erősödése.

Ezalatt viszont 1,3060-ig nyílik meg a tér - tette hozzá az üzletkötő. Alapvetően a dollárerősödés fundamentálisan megalapozottabb, de fundamentumokban rövid távon nem történt sok változás, így a mostani mozgás inkább technikai jelenség.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!