Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A reggel még 1,45 fölött járó euró/dollár árfolyam 1,44 alá esett , fél ötkor 1,4385-ön jár. Hasonló mértékben gyengült az euró a svájci frankkal szemben is, az euró/svájci keresztárfolyam 1,2118-ra jött le a reggeli 1,22 fölötti szintekről.

Nem bírja a gyűrődést a forint sem, miután reggel megközelítette a 264-et, már 265,5 fölött jár az euróval szemben. A forint esésével részletesen itt foglalkozunk.

Hasonlóan idegesen reagálnak tőzsdék, az S&P-500 0,9 százalékos esést mutat, a Dow pedig egy százalékot esik a tegnapi erőtlen emelkedési kísérlet után. A DAX vesztesége is elérte mostanra sz egy százalékot.

A BUX 0,7 százalékos csökkenést mutat, de a 23 ezer pontos támasz egyelőre kitart. Az OTP árfolyama esett leginkább, 5850 alatt is járt, zárás előtt fél órával 5860 forinton kereskednek vele.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!