Úgy tűnik lefordították angolra azt a tegnapi nyilatkozatot, amely kilátásba helyezi, hogy az IMF-megállapodás elmaradása esetén az állam Mol-részvények eladásával teremt finanszírozást. Az olajpapírt keményen büntetik, 16 200 forintra zuhant, ami 3,6 százalékos veszteség. Az OTP 3020 forinton nyitott, majd 2914-ig zuhant, jelenleg 2925 forint körül ingadozik. A piac ideges, széles sávban ingadoznak az árfolyamok.

A Magyar Telekom 489 forintra esett, a Richter árfolyama 500 forinttal 35750-re süllyedt.

A BUX 2,5 százalékos csökkenéssel 16150 ponton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!