A rövid oldalon 53-55 bázisponttal csökkentek a hozamok, így éven belül is 9,5 százalék alá kerültek a hozamok. Éven túli lejáratok esetében szerényebb mértékben, 18-34 bázisponttal nőttek a hozamok, így a hároméves futamidőnél is 10 százalék alá, 9,75 százalékra mérséklődött a referenciahozam. A Magyar Nemzeti Bank hétfőn 50 bázisponttal 10,50 százalékra mérsékelte az irányadó rátát.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!