Zuhanás Európában

A ma közzétett amerikai makroadatok mélybe küldték a reggel még pozitív irányba tartó európai mutatókat.
NAPI Online, 2006. augusztus 1. kedd, 18:55
Fotó:

Reggel még jó hangulat uralkodott az európai tőzsdéken, ám a ma közzétett amerikai makroadatok, amelyek alapján az elemzők egyre biztosabbra veszik a Fed következő kamatemelését, lejtőre tették a piacokat. A kora délután kialakult vevői nyomás miatt valamennyi fontosabb európai részvényindex mínuszban végzett. A londoni FTSE péládul 0,8, a frankfurti DAX pedig másfél százalékot veszített érétkéből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK