A mutató negyed négy tájban 0,2 százalékos plusszal 23 261 ponton állt. A Richter és az OTP fékezték az emelkedést, az előbbi 1,2 százalékos veszteséggel 42 900, utóbbi 0,3 százalékos süllyedéssel 7932 forinton járt. Az MTelekom és a Mol ugyanakkor emelkedett, a távközlési részvény 1,9 százalékos drágulással 993, az olajpapír 0,9 százalékos erősödéssel 22 200 forinton forgott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!