Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1-en elmondta, a BUX a többi európai részvényindexhez hasonlóan jelentősen esett.

Az OTP árfolyama megközelítette a tízezer forintos lélektani szintet, de egyelőre nem törte át.

Nem volt jó napja a többi európai tőzsdeindexnek sem, a német közel 1,8 százalékos mínuszban van, a londoni 1,4 százalékos, a párizsi index pedig 1,6 százalékos mínuszt produkált.

A Mol árfolyama 66 forinttal, 2,52 százalékkal 2548 forintra csökkent, 4,3 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 320 forinttal, 3,04 százalékkal 10 190 forintra esett, forgalmuk 8,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom 4 forinttal, 0,95 százalékkal 416,50 forintra gyengült, forgalma 295,8 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 170 forinttal, 3,08 százalékkal 5350 forintra csökkent, forgalmuk 3 milliárd forintot ért el - részletezi az adatokat az MTI.

Fotó: Napi.hu/Szabó Dániel

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!