Zuhanással nyitott a Mol

A várakozásoknak megfelelően jelentős zuhanással indították a mai kereskedést a Mol részvényei, amely egy tegnap lezárult könyvépítésnek tudható be, ennek keretében a cég 4 százalékát értékesítették.
portfolio.hu, 2014. június 26. csütörtök, 09:25
Fotó: Napi.hu

A papírok az előzetesen megállapított ársáv alján mentek el, 11 800 forinton. A mai kereskedés 11 975 forinton indult el a Mol részvényeivel, ami a tegnapi záróárhoz képest 5,9 százalékos esésnek felel meg. A forgalom már 600 millió forintot tett ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Trianon2, 2014.06.26 09:36

Erre fel ha Arpad vezer ma elne szolitana 2 legkedvesebb emberet, Hubat es Szamekot mondvan huba-szameg.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html