A Dow és az S&P-500 0,6 százalékos, a Nasdaq 0,5 százalékos csökkenést mutat a kereskedés kezdete után fél órával, a kezdeti esés mérséklődni látszik.

Az egyes szektorok közül kiemelkedően rosszul teljesítenek a bankok, itt több, mint 3 százalékos a mínusz. A másik végletet az alapanyagszektor cégei jelentik, az ezek teljesítményét jelző index már enyhe pluszban tartózkodik. A közműszolgáltatók és a technológiai papírok is jobban teljesítenek az átlagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!