Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A 3 éves futamidejű papírokból a meghirdetett 30 milliárd forintnyi helyett végül csupán 23,5 milliárd forintnyit értékesítettek; miután összesen mindössze 25 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok. Az elfogadott hozamok 7,33 és 7,47 százalék között szóródtak. A 7,40 százalékos átlaghozam megegyezett két héttel ezelőtti aukción kialakulttal, és 3 bázisponttal múlja felül a tegnapi másodpiaci referenciaértéket. A 10 éves futamidejű állampapírból a meghirdetett 20 milliárddal szemben 25 milliárd forintnyit sikerült értékesíteni, 38 milliárdos jegyzés mellett. Az elfogadott hozamok 6,40 és 6,49 százalék közt voltak, a 6,45 százalékos átlag 5 bázisponttal múlja alul a tegnapi másodlagos piaci referenciahozamot, az egy hónappal korábbi aukción kialakulttól pedig 67 bázisponttal maradt el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!