Zuhanórepülésben az OTP

Nem indul jól a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. május 30. csütörtök, 09:30

Közel fél órával a kereskedés megnyitása után 0,4 százalékos mínuszban tartózkodott a BUX index, az esésből főképp az OTP vette ki a részét, amely közel három százalékot esett eddig, de a többi nagypapír is a negatív tartományban tartózkodott: a Mol 0,2 százalékkal, a Magyar Telekom 0,8, a Richter pedig 0,4 százalékkal.

A forgalmat tekintve az OTP 1,3 milliárddal magasan veri a mezőnyt, a másod Mol részvényeivel mindössze 56 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK