Zuhanórepülésben Európa

Bár a kereskedés kezdetén még pluszban álltak, másfél órával a nyitás után már közel egy százalékos mínuszokat szedtek össze a főbb európai tőzsdék.
NAPI, 2012. október 23. kedd, 10:21
Fotó: Napi.hu

Miután a hét első napján a londoni FTSE 0,24 százalék, a frankfurti DAX 0,78 százalék, a párizsi CAC 0,65 százalék csökkenéssel zárt, folytatták rossz szereplésüket a tőzsdék és másfél órával a nyitás után sorrendben 0,75, 0,93 és 0,7 százalékos veszteségeket voltak kénytelenek elkönyvelni. Nem teljesítenek jól a periféria tőzsdéi sem, így a milánói FTSE-MIB 0,77, a madridi IBEX-35 pedig 0,74 százalékot esett eddig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

labandy, 2012.10.23 15:12

A mai nappal kezdődik a magyar gazdaság végnapjai.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html