Ilyen napja volt a forintnak

Vegyes nap volt a forintpiacon. Szerda estére a magyar deviza az előző napi szintekhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben kissé erősödött, míg a dollárral szemben kissé gyengült.
Szabó Zsuzsanna, 2017. április 19. szerda, 19:08
Fotó: Napi.hu

Szerda este hét óra körül az eurót 313,48, a dollárt 292,62, a svájci frankot pedig 293,14 forinton jegyezték. Ez az euróval és a svájci frankkal szemben  0,1 százalékos erősödésnek, míg a dollárral szemben ugyanilyen mértékű gyengülésnek felel meg.

Eközben a dollár 0,2 százalékkal erősödött az euróval szemben szerdán a kedd késő délutáni szintekhez képest, a devizapár jegyzése 1,0712-nél járt este hét óra körül.

Arról, hogy az európai és a budapesti tőzsdék hogy szerepeltek, itt és itt olvashat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK