Az összegből egy részvényre valamivel több mint 130 forint jut, figyelembe véve a 2017. január 5-i tőkeemeléssel keletkeztetett új törzsrészvényeket is.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában jegyzett, ingatlanforgalmazó társaság 2016-ban 247,6 millió forintot osztott szét osztalékként. A cég részvényeivel 2016 novembere óta kereskednek a tőzsdén.

A BÉT honlapján közzétett közgyűlési dokumentumok szerint a Duna House csoport 2016. évi adózás utáni teljes átfogó jövedelme 1,144 milliárd forint volt a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint készült, konszolidált jelentés alapján. A csoport 4,784 milliárd forint árbevételt ért el tavaly. (A profitjuk viszont nagyot csökkent.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!