aldi

06.
09.
11:32

Rendkívüli menet a magyar diszkontoktól - mit csinált az Aldi, a Lidl és a Penny?

Az utóbbi években a hipermarkettel rendelkező boltláncok és diszkontok összforgalma nőtt, utóbbiak pedig egyre nagyobb részesedést kérnek a teljes tortából.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
04.
16:38

Új módi az Aldiban - elég később kifizetni a számlát

Új fizetési megoldással találkozhatnak az Aldi németországi vásárlói: a nem élelmiszereket ezentúl elég akár a vásárlástól számított két héten belül kifizetni. Az Aldi ugyanis együttműködést kötött a svéd Klarna fintech céggel, amely kamatmentes hitel segítségével kínál rugalmasabb fizetési lehetőséget.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
02.
09:49

Példát vett a Tescóról az Aldi

Újdonsággal találkozhatnak az Aldi néhány üzletében a brit vásárlók: a boltlánc speciális gyűjtőpontokat telepít 20 üzletében, ahol a nehezen újrahasznosítható, úgynevezett puha műanyagokat adhatják le a vásárlók. A Tesco üzleteiben az újrahasznosító állomások már korábban megjelentek, ezek az idén ezer tonna puha műanyagtól szabadítják meg a környezetet.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
29.
12:12

Menő lépés az Alditól: a gyerekek segítségét kéri a boltlánc

Teherautót tervezhetnek a gyerekek a brit Aldinak, a boltlánc az egészséges ételeket bemutató rajzokkal díszítené legújabb áruszállító kamionjait. Nem ez az első alkalom, hogy az Aldi a gyerekek segítségét kérte: legutóbb játékokat tesztelhettek és értékelhettek a szerencsés kiválasztottak.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
29.
10:50

Azonnali visszahívás a magyar Aldinál

Aki vásárolt bármelyik magyar Aldiban ázsiai édes chilis wrapet, ne egye meg!

Szerző(k): Csernátony Csaba