bank

05.
13.
12:18

Lakáshitel ötperces előbírálattal a Gránit Banknál

Már 5 perc is elég arra, hogy megtudja, pontosan mennyi lakáshitelt és mekkora törlesztőrészlet fizetése mellett vehet fel a Gránit Banknál - adta hírül a pénzintézet.

Szerző(k): Domokos László
05.
12.
21:57

Csányi Sándor meredek emelkedést vár

Az átoltottság előrehaladtával látványos gazdasági fellendüléssel számol Csányi Sándor. Az OTP vezére további terjeszkedést tervez a bankcsoportnak a nemzetközi piacon, és ameddig engedi a versenyhatóság, itthon is tovább erősítené pozícióit.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
14:26

K&H Bank: több mint 12 milliárd profit

Az idei első negyedévében a K&H Bank 12,6 milliárd forint nettó eredményt ért el, ezzel közel ötödével nőtt a pénzintézet profitját. Jól ment a biztosítónak is.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
10:34

Téves utalás a bankszámlára: mi a teendő?

Sportösztöndíjat utaltak tévesen egy nő számlájára, azonban ahelyett, hogy visszautalta volna, a vád szerint elköltötte. Az ügyészség az okozott kár megfizetésére kötelezné az érintettet.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
12.
07:28

Hitelmoratórium: mentőöv jöhet?

A gazdaság stabilitása és gyors növekedési pályára állítása érdekében a Magyar Bankszövetség támogatja, hogy a moratórium meghosszabbításában a rászorulók, a koronavírus-járványban jelentős károkat elszenvedő családok és vállalkozások kaphassanak további, célzott segítséget.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
07.
10:50

Új vezérigazgató a K&H Bank élén

Guy Libot-t, a KBC csoport korábbi pénzügyi szenior ügyvezető igazgatóját nevezték ki a K&H csoport élére. A K&H korábbi vezérigazgatója, David Moucheron mostantól a KBC Bank Belgium vezérigazgatója lesz.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
07.
10:29

OTP: a második negyedévben be fog robbanni a magyar gazdaság

Kiváló negyedévet zárt az OTP, mivel az idén nem volt szükség komolyabb céltartalékolásra. A moratórium végétől nem tart a bank, a külföldi leányoknál sem volt ebből probléma, az ügyfelek többsége rendben fizette tovább a hitelét.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
07.
07:18

Befűtött az OTP

A vártnál jobb eredménnyel zárta az első negyedévet az OTP-csoport. A cég az előző negyedévhez képest mintegy 22 milliárd forinttal több, összesen 93,3 milliárd forintos konszolidált adózás utáni eredményt ért el. Egy éve ez az érték 4 milliárd forintos veszteségen állt - közölte az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
06.
23:26

Nagyon nőhet a brit gazdaság

Jelentősen javította a brit gazdaság idei növekedési ütemére adott előrejelzését csütörtökön a Bank of England, elsősorban a koronavírus-járvány visszavonulásával és a járvány megfékezésére elrendelt korlátozások folyamatos enyhítésével indokolva a módosítást. A brit hazai össztermék (GDP) 7,25 százalékkal nőhet 2021 egészében a korábbi előrejelzésben szereplő 5 százalék helyett - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
05.
06.
16:14

Történelmi csúcson a lakáshitelezés

Tovább nőtt a háztartások és a vállalatok hitelállománya az idén. Az utóbbiaké történelmi csúcson van, a háztartásoké rohamléptekkel közelíti a historikus rekordot. Sosem látott mennyiségű lakáshitelt vettek fel az ügyfelek márciusban, a babaváró is régen volt olyan népszerű, mint most.

Szerző(k): Herman Bernadett