bankkártya

05.
03.
20:08

Bankkártyák: rossz hírt kaptak a CIB, az Erste és az Unicredit ügyfelei

Május elsejétől emelte díjat a CIB, az Erste és az Unicredit is. Vészjósló lehet, hogy utóbbi bank jelezte, meddig tart nála a kártyás vásárlás akciós díjmentességének vége. Változott az OTP kondíciós listája is, de az az új szolgáltatásként megjelenő fizetési kérelem miatt történt - írja az Azénpénzem.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
01.
19:02

Fájhat a bankok feje a tudatos ügyfelek miatt, éledezik a hitelkártya-piac

Lassan talál magára a hitelkártyapiac a tavalyi sokk után. A bankok egy része már újra értékesíti ezeket a termékeket, de vannak, amelyek még kivárnak. Akciók elvétve vannak, tízezer forintos jóváírással vagy kuponnal kedveskednek az új ügyfeleknek.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
01.
08:08

Így változtak a hazai fizetési szokások a járvány alatt

Eleinte készpénzfelhalmozásba kezdek a magyarok a járvány hatására, majd egyre többen áttértek a bankkártyás vásárlásra. Az átutalások mennyisége is nőtt a pandémia alatt.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
28.
15:06

Bár kötelező, de sokan kikerülik a kártyás fizetést

Annak ellenére alig nőtt 2020-ban a kártyás fizetéseket elfogadó szolgáltatóhelyek száma, hogy januártól kötelező az elektronikus fizetési lehetőség ott, ahol már régebben előírták az online pénztárgép használatát.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
26.
13:10

Bankkártyások figyelmébe: változnak a fizetések az SimplePay felületén

Elérhetővé vált a SimplePay partnerek számára az azonnali átutalás lehetősége, amely számukra és a vásárlók számára is innovatív előnyöket biztosít. A vásárlókat egy új, úgynevezett fizetési előválasztó oldal fogadja, ahol választhatnak a már szinte hagyományos bankkártyás, illetve a QR-kód, deeplink és netbank alapú Instant transzfer lehetőségek közül.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
22.
13:21

Beijedt a Revolut az MNB-től: nem emeli a magyarországi ügyfelek díjait

Jó hírt kaptak a revolutos magyarországi ügyfelek. Az MNB kifogásolta a holnaptól tervezett díjemeléseket, és a cég vissza is lépett. A magyar felhasználók díjai nem változnak.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
21.
11:13

Nagy változás jön a bankok versenyében

Fejlesztették és átalakították a hazai bankszektor legrangosabb versenyét, A Mastercard - Év bankja megmérettetést, amely az idén új kategóriákkal is jelentkezik.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
20.
13:20

A Budapest Bank is elindította az Apple Payt

A hazai nagybankok közül az egyik legutolsóként, de végre a Budapest Bank is elindította az Apple Pay szolgáltatást. A Google Payt már a Magyar Bankholding égisze alatt vezeti be a három egyesülést tervező hitelintézet.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
18.
08:51

Bankkártyás csalások miatt figyelmeztet a Pénzügyminisztérium

Az egyre gyakoribbá váló bankkártyás és online visszaélések megelőzésére hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára; Tállai András. Tavaly mintegy 70 ezer visszaélés történt, és csaknem 1,3 milliárd forintot próbáltak ellopni a bankkártyacsalók, de az elsőre riasztónak tűnő számok ellenére Magyarország a bankkártya-használat terén a legbiztonságosabb európai országok közé tartozik, mivel a kártyás vásárlások volumenéhez és értékéhez képest a csalás elenyésző - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
16.
07:30

Bankkártyások figyelmébe: rengeteg ajándékot és kedvezményt adnak most a bankok

A legjobb bankkártyákkal most már nem csak vásárolni és készpénzt felvenni lehet, de számtalan más szolgáltatás is kapcsolódik hozzájuk: ingyen lehet velük fogyasztani a repülőtéri váróteremben, nem kell sorban állni a koncertek előtt vagy a repülőtéren, sőt akár a magazinok, újságok olvasása is ingyenessé válik.

Szerző(k): Herman Bernadett