bicikli

05.
13.
18:58

Valter Attila átírta a profi kerékpársport történelmét: vezet a Giro d’Italián

Ilyen még soha nem volt: magyar kerékpáros áll az első helyen a világ három nagy profi kerékpárosversenye közül az egyiken, a Giro d’Italián. Valter Attila a 3 hetes olasz körverseny hatodik szakaszán hősies nap után vette át az első helyen álló kerekesnek járó rózsaszín trikót.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
15.
21:05

Csúszhat a Budapest-Balaton és a balatoni bringakör építése is

A Balatonnál a vasúti közlekedésben az idén nyáron már a 2019-ashoz hasonló utasforgalom, a kerékpáros turizmusban pedig robbanás várható - hangzott el a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) közlekedésfejlesztésről tartott szakmai online-fórumán.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
11.
09:01

Balatoni Bringakör: új fejlemény a nyomvonal változtatásával kapcsolatban

Balatonszepezd vezetése a nyomvonal változtatása ügyében a tiltakozó lakosok és a nyaralók mellé állt - írja a hirbalaton.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
07.
10:30

Jön a régóta várt KRESZ-módosítás

A KRESZ módosításával kapcsolatban három éve folynak az egyeztetések, a folyamat a végéhez közeledik.

Szerző(k): Domokos László
03.
05.
19:59

Októberig hétvégente ingyenes a bicikli szállítás a BKV-járatokon

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV-HÉV Zrt. meghosszabbítja októberig a hétvégi díjmentes kerékpárszállítást az arra alkalmas járműveken az aktuális járványhelyzet, valamint a tavasztól megnövekedő biciklis forgalom miatt.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
01.
18:28

Érkeznek az új Mol Bubi bringák, kezdődik a tesztelés

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint "gőzerővel" szerelik össze az új Mol Bubi bicikliket a Csepel Zrt. üzemében, és hamarosan a nagyközönség is találkozhat a modern kerékpárokkal, amelyeket március 1-től tesztelnek.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
28.
10:39

Ismét lesz támogatás elektromos bringákra

A Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében hétfőtől újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására.

Szerző(k): Rácz Gergő
02.
11.
11:33

Lesz elég bicikli Magyarországon?

A vendéglátósok ismert gondjai mellett kevesebb szó esik egy másik ágazat, a kerékpárüzlet mizériáiról a koronavírus járvány miatt. Itt nem a kereslettel, hanem a kínálattal van a gond, ami sok bosszúságot okoz a biciklizés szerelmeseinek, és úgy tűnik, egyelőre nem számíthatnak jó hírekre.

Szerző(k): Komócsin Sándor
02.
07.
07:20

Újabb kérés érkezett a Legóhoz

Virtuális ötletládát is fenntart a Lego a rajongóknak: a Lego Ideas oldalon bárki megoszthatja a Legóból készített alkotását, ha az ötlet elég támogatót kap, akkor akár a boltok polcain is megjelenhet. Egy holland férfi most azt szeretné, ha tovább zöldülnének a Lego-városok és szélesebb biciklisávokért kampányol.

Szerző(k): Csernátony Csaba
02.
03.
14:10

Siófokról elbiciklizhet Pécsre

Siófok és Pécs, valamint Szigetvár és Kaposvár között terveztet kerékpárutakat az állami NIF Zrt. Az előbbi mintegy 90, míg az utóbbi 56 kilométer hosszú lesz.

Szerző(k): Németh Géza