bombardier

05.
14.
15:51

Egyre inkább lehallgató kémrepülők a kormányzati luxusgépek

Teljesen új piac nőtt ki a luxusrepülőgépek felderítő és kémrepülővé átalakításából: egyre több kormány és hadsereg alkalmaz ilyen repülőgépeket. Az új hadszíntér mellett egy becslések szerint 3 milliárd dolláros iparág alakult már ki a magyar kormányéhoz hasonló Dassault Falcon 7X repülők felfejlesztéséből.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
31.
19:11

Szabad utat kapott az óriások összeölelkezése

Jóváhagyta az Európai Bizottság az Alstom–Bombardier-fúziót.

Szerző(k): Rácz Gergő
02.
18.
08:53

Létrejött a nagy vonatgyáros fúzió

Az Alstom francia gépipari konszern hétfőn bejelentette, hogy megállapodott a Bombardier kanadai multinacionális járműgyártó vállalattal vasúti üzletágának felvásárlásáról - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
17.
17:56

Nagy felvásárlásra készül az Alstom

Az Alstom francia gépipari konszern hétfőn bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat a Bombardier kanadai multinacionális járműgyártó vállalat vasúti üzletágának felvásárlásáról - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
06.
05.
20:50

A Mitsubishi megvásárolna egy Bombardier-üzletágat

A japán Mitsubishi Heavy Industries kész megvásárolni a kanadai Bombardier vasút és repülőgépipari konszern regionálisrepülőgépek-gyártó (CRJ) üzletágát - jelentette be szerdán Tokióban a Mitsubishi.

Szerző(k): Szász Péter
10.
17.
17:59

Bevásárolt az Airbus

Bevásárolta magát a kanadai Bombardier regionális repülőgépeket előállító CSeries programjába az Airbus, az európai gyártó végzi majd a kereskedelmi tevékenységek nagy részét - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
10.
06.
23:20

Feszültséget okozhat az új amerikai büntetővám

Az amerikai kereskedelmi minisztérium további büntetővámot vetett ki a kanadai Bombardier Aerospace repülőgépipari csoport újonnan kifejlesztett utasszállító típusára azzal a váddal, hogy áron alul értékesítettek az Egyesült Államokban.

Szerző(k): Szepesi Anita
09.
13.
17:08

Kisebb gépeket keresnek majd a légitársaságok

A kanadai Bombardier repülőgépgyártó részlege szerint a következő húsz évben mintegy 850 milliárd dollár értékben vásárolnak majd a világon regionális repülőgépeket - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
10.
21.
19:49

Óriási leépítés a Bombardiernél

A kanadai Bombardier Inc. repülőgép- és vasúti járműgyártó a februárban bejelentett 7 ezer mellett további 7500 dolgozójának az elküldését jelentette be pénteken.

Szerző(k): MTI
02.
17.
14:10

Hétezer dolgozót küld el a járművállalat

Hétezer alkalmazottat bocsát el világszerte az elkövetkező két évben szerkezetátalakítási programja keretében a kanadai Bombardier Inc. repülőgép és vasúti járműgyártó vállalat - derül ki a cég honlapján közzétett negyedéves eredménybeszámolóból.

Szerző(k): Napi.hu