díj

05.
15.
12:14

Megveregették az OTP-leány vállát

Az OTP Bank innovációs központja, az OTP LAB 2019 és 2020 után harmadszor is elnyerte a Global Finance Magazine "Best Financial Innovation Labs" díját.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
11.
17:11

Új nemzet színészét választottak Törőcsik Mari után

Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a nemzet színészévé közel egyórás tanácskozás után a cím jelenlegi birtokosai - közölte a Nemzeti Színház az MTI-vel.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
06.
10:25

Megugrott a mezőgazdasági biztosítási piac

Magyarországon a gazdálkodók 16 milliárd forint növénybiztosítási díjat fizettek be a biztosítóknak 2020-ban, 16,7 százalékkal többet az előző évinél, az állatbiztosítási ágazat díjbevétele 646 millió forintot ért el, 19,5 százalékkal nőtt a 2019-eshez képest - derül ki az Agrárközgazdasági Intézet mezőgazdasági biztosításokról készült kiadványából.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
14:56

Eljárást indított a Fővárosi Kormányhivatal ellenzéki önkormányzatok ellen

Jogellenes, lakosságot érintő díjemelések miatt kilenc budapesti önkormányzattal szemben indított eljárást a Fővárosi Kormányhivatal a szerdai közleménye szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
03.
10:45

Összehasonlították az almát az almával: óriási különbségeket találtak a fogyasztóvédők

Összehasonlította a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ) a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításokat. Bár a jegybank könnyen összevethető versengő termékeket ígért, nagyobb a különbség, mint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításnál.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
26.
07:46

Kik kaptak Oscar-díjat?

A legjőbb női főszerepést járó Oscár-díjat Frances McDormand kapta, a férfiak versenyét pedig Anthony Hopkins nyerte. A legjobb fílmnek pedig a Nomádok földje című alkotás választották.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
21.
18:52

Ingyen autópálya-használatot adnak az oltásért cserébe

Észak-Macedónia viszonozni kívánta, hogy Szerbia koronavírus-oltásokat adott át az országnak, illetve beoltottak ottani állampolgárokat is Szerbiában. Az autópálya-használat csúcsidejére adnak kedvezményt a szerb autósoknak.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
21.
11:13

Nagy változás jön a bankok versenyében

Fejlesztették és átalakították a hazai bankszektor legrangosabb versenyét, A Mastercard - Év bankja megmérettetést, amely az idén új kategóriákkal is jelentkezik.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
21.
10:51

Egész Európát lepipálta pénzügyi tudásával a magyar tini

Mi történik, ha a hitelből vett telefonom összetörik - tovább kell fizetnem a törlesztőrészletemet? Ilyen és hasonló, fogós pénzügyi kérdésekre adott hibátlan válaszokat magyar versenyzőként Strasszer Zsófia, a budapesti Keleti Károly Szakgimnázium tanulója, és nyerte meg az Európai Pénzügyi Kvíz döntőjét.

Szerző(k): Herman Bernadett