devizapiac

05.
25.
18:44

Megremegett a forint

Nagyot gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon: az euró ellenében másfél százalékot, a dollár és a svájci frank ellenében pedig közel két százalékot veszített értékéből.

Szerző(k): Szász Péter
05.
17.
14:49

Bivalyerős a rubel, csak épp nem igaz az egész

A rubel ugyan a bankközi piacon elvileg nagyon jól szerepelt az elmúlt időszakban csak éppen ezen az áron nem lehet érte dollárt venni Oroszországban. Szovjet időket idéző állapotok az orosz valutapiacon.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
05.
16.
19:44

Gyengén zárta a napot a forint

Jelentősen gyengült a forint hétfő kora estére a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Szerző(k): Tér Diána
05.
13.
19:12

Mindenkit lehagyott a rubel idén

Az Oroszországban bevezetett tőkekorlátozások meghozták az eredményüket. A komoly szankciók ellenére a rubel legyorsulta a brazil reált is és ezzel a legjobban teljesítő deviza lett idén a dollárral szemben. Csak éppen nem nagyon lehet realizálni a nyereséget.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
05.
13.
08:20

Erősödött péntek reggelre a forint

Erősödött a forint az előző esti jegyzéséhez képest péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Szerző(k): Szász Péter
05.
10.
18:32

Mi van veled, forint?

Vegyesen mozgott a forint árfolyama kedden kora este reggelhez képest a bankközi piacon: az euróhoz viszonyítva erősödött, a frankkal és a dollárral szemben ugyanakkor gyengült.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
06.
18:35

Mi van veled, forint?

Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben péntek kora este a bankközi piacon reggelhez képest.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
04.
18:34

Erősödött a forint szerdán

Erősödött a forint szerdán a főbb devizákhoz képest a bankközi piacon: 0,7 százalékkal az euró, 1,0 százalékkal a dollár és 1,3 százalékkal a svájci frank ellenében.

Szerző(k): Szász Péter
05.
03.
13:11

A legrosszabbkor fordít hátat Amerika fontos szövetségese

Meglepetésre hatalmas eladásokba kezdtek a japán intézményi befektetők az amerikai államkötvények piacán, holott a dollárkamatok emelkednek, Japán pedig leragadt a zéró kamatok világában. Ez csak növelheti az amerikaiak gondjait, akik a világ többi részéhez hasonlóan küzdenek az elszabaduló inflációval.

Szerző(k): Lovas-Romváry András