digi

05.
14.
15:19

Nagy lehetőség fölött siklanak el a magyar vállalkozások

Magyarország digitális infrastruktúrája Európa élmezőnyéhez tartozik a vállalkozásoknak azonban mégis csak egy kis része használja ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket. A Vodafone összegyűjtötte, mely területeken javulhat a hazai vállalkozások hatékonysága és versenyképessége, valamint hol válhatnak eredményesebbé az online tér adta lehetőségek kiaknázásában.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
13.
16:57

Bővítette a Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone

Monor hat oktatási intézményében indította el az online és offline oktatást is lehetővé tevő Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone Magyarország. A monori beruházás a kormány okosváros stratégiájának részeként a Belügyminisztérium támogatásával valósult meg. A beruházásnak köszönhetően országszerte immár összesen 28 ezer diák és 1200 pedagógus részesül minőségi digitális oktatásban - közölte a Vodafone Magyarország.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
10.
09:09

Járvány: megszólaltak a magyar mentősök

A mentősök megbecsültsége visszakerült oda, ahova szerették volna - többek között erről beszélt az Országos Mentőszolgálat vezetője.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
09.
14:32

Karácsonyék nem hagynák veszni az EU 3500 milliárdos hitelkeretét, íme a terv

Karácsony Gergely főpolgármester vasárnap bemutatta a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) alternatív tervét az uniós helyreállítási alap forrásainak felhasználásáról.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
05.
13:03

Új programokat indít Magyarországon a Google

Bár a koronavírus-járvány felgyorsította a digitalizációt, még bőven van hova fejleszteni a magyarok digitális ismereteit. A Google partnereivel együtt ebben segít vállalkozóknak, startupoknak és magánszemélyeknek, hogy felpörgeti az 5 évvel ezelőtt indított Grow with Google oktatási programot.

Szerző(k): Szász Péter
04.
30.
17:20

Törvény szabályozná az olasz gyerekek okostelefon-használatát

Szigorúan korlátoznák a 12 éven aluli gyerekek okostelefon- és tablethasználatát egy olasz törvényjavaslat szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
18.
13:46

Kásler az iskolai hiányzások rugalmas kezelését kéri az igazgatóktól

Az igazgatók a kellő rugalmassággal járjanak el a diákok hiányzásaival – írta az iskoláknak Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter a Telex szerint, amelynek a birtokába került az intézményvezetőknek küldött levél.

Szerző(k): Szabó Dániel