diploma

06.
24.
18:11

Visszatért állomáshelyére a moszkvai amerikai nagykövet

Visszatért állomáshelyére John Sullivan, az Egyesült Államok moszkvai nagykövete - közölték csütörtökön orosz hírügynökségek.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
24.
14:45

Kreml: a brit romboló tudatos provokációt követett el a Fekete-tengeren

A brit romboló tudatos és kitervelt provokációt követett el a Fekete-tengeren - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak csütörtökön Moszkvában.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
22.
10:39

Idén is nyelvvizsgamentességet kaphatnak a diplomázók

Novák Katalin családokért felelős miniszter bejelentette, hogy meghallgatva a hallgatói szervezeteket, az idei évre is kiterjesztik a nyelvvizsga amnesztiát a diplomázókra. Korábban nem akaródzott a kormánynak meglépni ezt.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
17.
18:26

Meglepő kijelentéseket tett Putyin Bidenről

Nincs köze a valósághoz annak a "kissé elkedvetlenítő képnek", amelyet a média fest Joe Biden amerikai elnökről - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz államfő csütörtökön Moszkvában, egy videokonferencián.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
17.
17:23

Visszatér állomáshelyére az orosz és az amerikai nagykövet

A napokban visszatér washingtoni állomáshelyére Anatolij Antonov orosz nagykövet - jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön az Eho Moszkvi rádióban, az előző napi orosz-amerikai csúcstalálkozóról feltett kérdésekre válaszolva.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
17.
16:28

Kreml: a szovjet időkben sem volt olyan rossz az orosz-amerikai viszony, mint most

A Szovjetunió idején sem volt akkora deficit a Moszkva és Washington közötti kapcsolatokban és párbeszédben, mint most - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a TASZSZ hírügynökségnek szerdán, Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök csúcstalálkozóját megelőzően.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
16.
18:35

Nagy békülésről döntött Putyin és Biden

Helyrehozzák a korábban megtépázott diplomáciai kapcsolatokat, jól sikerült a megbeszélés.

Szerző(k): Rácz Gergő
06.
08.
16:20

Közeledünk Albániához

Magyarország teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy támogassa Albániát az európai uniós tagság mielőbbi elnyerésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Karmelita kolostorban, miután Edi Rama albán kormányfővel tárgyalt.

Szerző(k): Szász Péter
06.
07.
07:55

Lengyel sajtó: Ferenc pápa nem kedveli az extremista, agresszív nacionalizmust

A lengyel sajtó Vatikán-szakértői szerint Orbán Viktor miniszterelnökkel a menekültekkel szembeni magyar politikai hozzáállás miatt nem találkozik az egyházfő.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
06.
22:53

Reagált a kínai követség a Fudan-tüntetésre

Reagált Kína budapesti nagykövetsége a hétvégi, Fudan budapesti campusának építése elleni és a Diákváros melletti tüntetésre, amelyen szerintük egyes budapesti politikusok rendkívül téves megjegyzéseket tettek Kínával kapcsolatban.

Szerző(k): Domokos Erika