easyjet

01.
03.
13:35

Kiderült, melyik légitársaság a legbiztonságosabb: de hol áll a WizzAir?

Az Emirates a világ legbiztonságosabb légitársasága, de az európai vállalatokat rangsorolva a WizzAir is előkelő helyet kapott.

Szerző(k): Tér Diána
11.
24.
15:32

Óriási a túljelentkezés az Easyjet nyári pozícióira

A 2022-es nyári szezonra hirdetett felvételt az Easyjet, elsősorban légiutas-kísérőket toboroz, akik márciustól októberig dolgozhatnak biztosan a cégnél - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
10.
27.
15:18

Hosszabbított az Easyjet és a Lufthansa Technik

Meghosszabbította a karbantartási megállapodását az Easyjet a Lufthansa Technikkel, az Airbus A320 családba tartozó gépek javítását Szófiában végzik majd, de szükség esetén a máltai és budapesti leányvállalat is besegíthet - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
09.
13.
11:27

Izgalmas javaslattal állt elő a fapados-óriás vezére

A Ryanair légitársaság vezetője szerint egyesülnie kellene a Wizz Airnek és az easyJetnek, mert enélkül mindkét céget más légitársaságok "szereznék meg".

Szerző(k): Szepesi Anita
09.
09.
15:23

Elmaradt az évtized üzlete a fapadosok világában

Bár a felek nem kommentálják az értesülést, a Rueters úgy tudja, hogy a Wizz Air felvásárlási ajánlatot tett a easyJetre, amivel egy a Ryanairrel egy súlycsoportba tartozó vállalat jöhetett volna létre a fapados légitársaságok világában. A Wizz Air magyar főnöke állítólag régóta feni a fogát erre a zsákmányra.

Szerző(k): Komócsin Sándor
08.
28.
19:23

Új fapados légitársaság indulhat Európában

A British Airways egy új, rövid távú járatokat üzemeltető fapados légitársaság indítását tervezi, mivel a Ryanairrel és az EasyJettel próbál versenyezni a légi közlekedés egyetlen olyan területén, amely a jelek szerint gyorsan kilábal a világjárványból.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
28.
12:43

Nagyot durrantott a Wizz Air

A Wizz Air közölte, hogy júliusban és augusztusban várhatóan a járvány előtti szint 90-100 százalékára emelkedik az utasforgalmuk, mivel az európai utazások iránti nyári kereslet növekszik, és az Egyesült Királyságban bevezetett korlátozások további enyhítése további lendületet adhat a cégnek. Közben a Ryanair inkább panaszkodik a jelenlegi helyzetre.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
14.
17:50

Ferihegyen már az utasforgalom fellendülésére készülnek

A Budapest Airport felkészült a repülőtéri utasforgalom fellendülésére, és "mindent megtesznek" azért, hogy visszatérjen a 2019-es forgalmi volumen. De ez elsősorban az érintett országok által bevezetett utazási szabályokon, a védőoltások elérhetőségén, hatékonyságán, és az átoltottság mértékén múlik - közölte az MTI a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaságra hivatkozva.

Szerző(k): Szabó M. István
11.
18.
07:38

Kevesebb géppel repül majd az Easyjet

A kereslet csökkenése miatt az Easyjet jövőre az ideihez képest 40 repülőgéppel kevesebbet tart majd forgalomban - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
08.
05.
07:19

Éledeznek a fapados légitársaságok

A tavalyihoz képest továbbra is rendkívül gyengének tekinthető a fapados vállalatok teljesítménye, ám a járvány miatti áprilisi mélypont óta fokozatos, határozott növekedést mutat utasforgalmuk - derül ki a Világgazdaság szerdai összeállításából.

Szerző(k): Szabó Dániel