emirates

06.
15.
20:32

Gigantikus veszteséget szenvedett el az Emirates, pedig a dolgozók harmadát leépítette

A koronavírus-járvány az Emirates légitársaságot sem kímélte, a dubaji cégcsoport összességében több milliárd dollár veszteséggel zárta a március 31-én zárult pénzügyi évét - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
04.
11.
07:21

Van, ahol már a járvány utáni repülésre készülnek

Az Emirates légitársaság sétarepüléssel ünnepelte az Egyesült Arab Emírségek oltási programját.

Szerző(k): Rácz Gergő
03.
29.
16:58

Ez is csak a beoltottak előjoga

Beoltottaknak szervez sétarepülést egy Airbus A380-assal az Emirates, a 2,5 órás programot április 10-én tartják - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
11.
12.
16:22

Komoly leépítés az Emirates légitársaságnál

A koronavírus-járvány miatt jelentős veszteségeket szenvedett el az Emirates és a cégcsoport, eddig már a dolgozók negyedét voltak kénytelenek elküldeni - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
10.
05.
13:39

Le vannak zárva az ország határai, de Dubajba lehet repülni

Október 21-től újraindul az Emirates Budapest és Dubaj közötti járata. A légitársaság Boeing 777-es gépe hetente kétszer, szerdánként és szombatonként repül a két város között. A társaság egészégügyi szolgáltatást is ad az utasoknak, ha diagnosztizálták náluk az új típusú koronavírust.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
14.
11:10

Kivonta öreg gépóriását a forgalomból az Emirates

Kivonta egy Airbus A380-as repülőgépét az Emirates, az első, amely az ígéreteknek megfelelően elhagyja a légitársaság flottáját - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
05.
18.
21:17

Az emberei 30 százalékát elküldi az Emirates

Dolgozói 30 százalékának elbocsátását, és az Airbus A380-as flotta kivonásának felgyorsítását tervezi az Emirates a koronavírus-járvány miatt kialakult keresletcsökkenés következtében.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
28.
14:48

Öt éve van Magyarországon az Emirates

Öt éve, 2014-ben indította el az Emirates naponta közlekedő járatát Budapest és Dubaj között - adta hírül a légitársaság.

Szerző(k): Szász Péter
09.
05.
14:40

Ultimátumot kaptak a nagy repülőgépgyártók

Addig nem vesz át újabb gépeket az Emirates légitársaság, amíg a gyártók úrrá nem lesznek a problémákon - mondta a Tim Clark, az Emirates elnöke a Bloombergnek. Az interjút az Airportal szemlézte.

Szerző(k): Szász Péter
06.
30.
10:57

Oroszoktól vásárolhatnak fel légitársaságot a dubajiak

A dubaji székhelyű Emirates NBD bank megszerezte az összes érdekelt ország valamennyi szakhatóságának az engedélyét, és ezzel közel került ahhoz, hogy megvásárolja a Magyarországon is érdekelt orosz Sberbank török leánycégét, a Denizbankot - áll a Sberbank vasárnapi közleményében az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Dániel