fhb

12.
29.
18:56

Az FHB eladta a Diófa Alapkezelőt

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. értékesítette a Diófa Alapkezelő Zrt. jegyzett tőkéjének 88,29 százalékát megtestesítő részvénycsomagját a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-nek - közölte az FHB a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
28.
09:44

Megvette a Takarékbank az FHB ingatlanos és befektetési cégét

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta az FHB Ingatlan Zrt. jegyzett tőkéjének száz százalékát megtestesítő részvénycsomagját, valamint a Takarék Invest Befektetési és Ingatlankezelő Kft. jegyzett tőkéjének száz százalékát a Magyar Takarékszövetkezeti Banknak - tájékoztatta a befektetőket a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az FHB Jelzálogbank Nyrt.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
12.
11.
21:04

Megszűnik az FHB Kereskedelmi Bank tőzsdetagsága

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója december 29-i hatállyal megszünteti az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. (FHB Bank) kereskedési jogát a részvény- és hitelpapír-szekcióban, valamint a bank tőzsdetagságát, amelyet a hitelintézet kérelmezett december 8-án - idézi a BÉT honlapján hétfőn közzétett határozatot az MTI.

Szerző(k): Szepesi Anita
12.
05.
16:18

Az FHB Kereskedelmi Bank megszünteti tőzsdetagságát

Az FHB Kereskedelmi Bank (FHB Bank) december 29-i hatállyal kezdeményezi befektetési szolgáltatási tevékenységi engedélyeinek visszaadását és BÉT tőzsdetagságának megszüntetését is - tette közzé az FHB Jelzálogbank kedden a BÉT honlapján.

Szerző(k): Szász Péter
08.
17.
19:11

Újra veszteséges az FHB

Az FHB Jelzálogbank a második negyedévben adózás után 121 millió forint veszteséget könyvelt el az előző negyedévi 279 millió forint nyereség és a tavalyi második negyedévi 268 millió forint veszteség után - közölte a bankcsoport a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Domokos László
08.
17.
09:26

Csoportos létszámcsökkentést terveznek az FHB-nál

Az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a vele szoros kapcsolatban álló FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél csoportos létszámcsökkentés végrehajtását tervezik, erről augusztus 15-én döntöttek a hitelintézetek igazgatóságai - tette közzé a jelzálogbank szerdán, a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
08.
03.
10:28

Egyelőre kivár a pesti tőzsde

Elhalasztja a BUX és a BUMIX indexek lehetséges módosítását a BÉT.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
08.
02.
20:23

Lezárult az FHB-részvények kötelező nyilvános vételi eljárása

Az FHB Jelzálogbank 20 092 211 darab "A" sorozatú törzsrészvényére érkezett elfogadó nyilatkozat a Takarékbank kötelező nyilvános vételi ajánlatára a július 31-i határidőig - derül ki az ajánlattevő Takarékbank és a lebonyolító MKB Bank bejelentéséből, amelyet az FHB tett közzé szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A "B" sorozatú elsőbbségi részvényekre és a "C" sorozatú törzsrészvényekre nem érkezett elfogadó nyilatkozat - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
07.
28.
12:12

Újabb bejelentést tett a Konzum

A Budapesti Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. átveszi a 11,9 milliárd forintos nettó eszközértékű Diófa Ingatlan Befektetési Alap kezelését - tette közzé a BÉT honlapján a társaság.

Szerző(k): Domokos László
07.
13.
17:20

Milliók számára álom marad a balatoni nyaraló - mutatjuk a számokat

A kiemelt turisztikai körzetek közül a Sopron-Kőszeghegyaljai térségben nőttek legjobban az ingatlanárak, itt a lakásokért ma 66 százalékkal kell többet fizetni, mint 2012-ben - derül ki az FHB üdülőpiaci felmérésből. A tavakhoz kapcsolódó üdülőkörzetek közül továbbra is magasan a legdrágábbnak a Balaton számít.

Szerző(k): Szepesi Anita