fhb

02.
18.
20:20

Fontos mérföldkőhöz érkezett az új magyar gigabank

A nyilvános vételi ajánlat sikeres volt, több mint 2,1 millió részvényt ajánlottak fel a Magyar Bankholdingnak a Takarék Jelzálogbank részvényesei.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
30.
15:44

Terven felüli nyereség a Takarék-csoportnál

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (MTB) a tervezettnél nagyobb, 8,3 milliárd forintos egyedi tárgyévi eredményt ért el (IFRS szerint) tavaly, miközben a Takarék Csoport központi bankjaként aktívan részt vett a 15 pénzintézet egyesítésével létrehozott univerzális kereskedelmi nagybank elindításában. Az MTB úgy múlta felül eredményterveit, hogy üzleti állományait átadta a Takarékbanknak; mérlegfőösszege elérte a 815 milliárd forintot.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
24.
16:11

Bő kétmilliárdos nyereség a Takarék Jelzálogbanknál

Több mint 2 milliárd forintos nyereséget ért el a Takarék Jelzálogbank, amely tavaly ősz óta már teljesen letisztult portfólióval működik.

Szerző(k): Herman Bernadett
11.
06.
11:25

Összeomlott a Takarékbank netbankja - nem lehet kivenni a fizetéseket (reagált a bank)

A Takarékbank szerint sikeresen lezárult a fúziókat kísérő informatikai átállás. A netbank viszont a túlterheltség miatt erősen akadozik, így sokan nem férnek hozzá a fizetésükhöz.

Szerző(k): Vég Márton
04.
13.
19:07

Felejtse el az FHB nevet!

Engedélyezte a jegybank az FHB névváltoztatását.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
12.
10:34

Üvegpalotát vett Mészáros Lőrinc cége

Az Appeninn Holding bejelentése szerint megvásárolta az eddig a Konzum II. Ingatlanbefektetési Alap tulajdonában lévő Ü48 irodaházat. Az alap Appeninn részvényeket kap cserébe 710 forintos árfolyamon.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
06.
10:02

Nevet változtat az FHB

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. április 27-én tartja rendes közgyűlését, napirendjén a 2017. évi üzleti tevékenység megtárgyalása, a cég nevének megváltoztatása, személyi döntések és alapszabály módosítás is szerepel - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
09.
12:21

Hamarosan mindent másképp számolnak Budapesten

Jövő héten átalakítják a régiós tőzsdeindex, a CECE kosarát, nem sokkal később a BUX index és a BUMIX index összetétele is változik. Örülhetnek a Konzum részvényesek.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
02.
08.
11:22

Ez vár a lakásárakra - friss prognózis érkezett

Az elmúlt évben folytatódott a lakásárak növekedése, az év második negyedévének végén az FHB Lakásárindex 249,3-as értéken állt, ami történelmi rekord, több mint 24 százalékkal haladja meg a válság előtti maximumot. A további drágulást több tényező is segítheti - állapítja meg az FHB legújabb elemzése.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
22.
10:16

Két bankot figyelmeztetett az MNB

A jegybank üzletszabályzatuk kiegészítésére kötelezte az FHB Kereskedelmi Bankot és az OTP Bankot, hogy egyértelmű és teljes körű tájékoztatást adjanak a nyereménybetétek kamat- és nyereményalap számításáról - közölte az MTI-vel a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan