foci

05.
04.
11:54

Felvásárolná a Spotify-alapítója az Arsenalt

A Spotify vezérigazgatója és alapítója, a svéd Daniel Ek felvette a kapcsolatot Stan Kroenke Arsenal-tulajdonos családjával, hogy ajánlatot tegyen a Premier League klub megvásárlására, de a felvásárlás elhúzódhat - mondta a korábbi francia válogatott Thierry Henry.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
02.
18:30

Szurkolók betörtek a Manchester United stadionjába

Több száz szurkoló tört be a Manchester United stadionjába, hogy tüntessen a tulajdonosok, azaz a Glazer család ellen. Emiatt csúszik a csapat Liverpool elleni rangadója - írja az Index.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
01.
14:56

Indul a jegyértékesítés Magyar Kupa hétfői döntőjére

Délután 15 órától lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa hétfői döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
29.
22:37

Már hétfőn mehetnek focimeccsre a nézők

A szövetség szerint a hétfői kupadöntő mérkőzésen már nézők is lesznek, miután a hétvégén életbe lépnek az új enyhítések.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
23.
15:31

Furcsa tanulsággal szolgál a foci szuper liga ügye

Valójában a modern kapitalizmus tipikus megnyilvánulása volt a vezető európai élvonalbeli futballklubok egy részének kísérlete arra, hogy saját, exkluzív ligát hozzanak létre. A különbség a gazdaság más szegmenseihez képest az, hogy azokban nem vallott kudarcot rejtett kartellezés.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
23.
13:40

Elnézést kért az elbukott Szuperliga indítását támogató nagybank

Egyértelműen tévesen ítéltük meg a nagyközönség álláspontját és azt, hogyan hatott volna ez a jövőre nézve. Tanultunk az esetből" - közölte a JPMorgan egyik képviselője.

Szerző(k): Domokos László
04.
09.
17:55

Foci-Eb: eddig csak az MLSZ vállalt be telt házas meccseket a Puskásban, júniusban

Az Európai Labdarúgó-szövetség a honlapján hozta nyilvánosságra, hogy nyolc város – köztük Budapest – biztosan nézők előtt rendez mérkőzéseket a nyári Európa-bajnokságon. Magyarország vállalta, hogy a járványügyi intézkedések betartása mellett telt házas meccsekre kerülhet sor a Puskás Arénában - adta hírül az Index. Hazánk még a beutazást is megkönnyíti a szurkolóknak.

Szerző(k): Domokos Erika