gazdag

05.
08.
11:53

Megtalálták a menedéküket a szupergazdagok

Dubai luxuslakáspiaca szárnyal, ahogy a világ gazdagjai menekülnek a világjárvány elől. Korlátozások nélkül, a vakcinákhoz könnyen hozzáférve talál magának új otthont az elit. Az emírségeken belül biztos óvóhelyre leltek, ahol gyorsan meg is indult a drágulás. Még az iszlám törvényein is lazítottak a helyi hatóságok.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
06.
13:03

Takarítana 37 millióért egy trópusi paradicsomban? Itt az állásajánlat

Még mondja valaki, hogy nincs meg a fizikai és titkári munka becsülete! A kérdés az, hogy kinél vállal munkát valaki. Két angol minden bizonnyal nagyon jól fog járni.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
08.
09:15

Új adó jöhet a járvány miatt - megkopasztanák a gazdagokat

Gazdagadó bevezetését szeretné a Nemzetközi Valutaalap - a pénzt a szegényeknek adná.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
06.
22:50

Kiderült, kik a világ leggazdagabb emberei, magyarok is vannak a listán

Soha nem volt annyi újonc a Forbes globális milliárdoslistáján, mint 2020-ban és az újonnan felkerülők sem voltak még soha ennyien. Magyarország Mészáros Lőrinccel és Csányi Sándorral járult hozzá a leggazdagabbakhoz, de nem ők az egyetlen magyar vonatkozásúak a nemzetközi listán.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
06.
14:48

Erre számíthatnak a görögök 2021-ben

A görög gazdaság az idén 4,2 százalékkal növekedhet a tavalyi 8,2 százalékos visszaesés után a Bank of Greece elnökének az éves részvényesi közgyűlésen adott tájékoztatása alapján.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
30.
20:02

Sokat nyertek a járvány alatt a szupergazdagok, most bebiztosítanák a profitot

A világ leggazdagabbjainak vagyona jelentősen növekedett a járvány kezdete óta. Ők most inkább bebiztosítanák nyereségüket és biztos helyre tennék amit megkerestek.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
03.
26.
17:04

Az idén is tovább hízik Magyarországon a milliárdosok vagyona

Ismét tíz százalékkal bővül idén a hazai privátbanki szektor a Blochamps Capital előrejelzése szerint, és folytatódik a vagyonok gyors koncentrálódása.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
18.
10:07

Magyarország új milliárdosa konyhai eszközökkel kezdi a bevásárlást

Az ötös lottón tavaly decemberben közel 4 milliárd forintot nyerő játékos az internetről tudta meg, hogy valamennyi számot eltalálta, most elárulta, mire költi a pénzt.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
11.
13:10

Végre Buffet is belépett a 100 milliárdosok klubjába

A Berkshire-részvények árfolyamemelkedésével Warren Buffet vagyona átlépte a 100 milliárd dollárt, ezzel a világ ötödik leggazdagabb embere lett. A technológiai cégek jó teljesítményének köszönhetően Elon Musk, Jeff Bezos és Bill Gates még mindig megelőzi.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
02.
24.
12:06

Ennyi pénzzel lehet a leggazdagabbak közé kerülni

A koronavírus-járvány alatt tovább nyílt az amúgy is szélesre tárt olló a leggazdagabbak és a legszegényebbek között. Monacóban 16-szor annyi pénz kell ahhoz, hogy a leggazdagabb egy százalékba kerüljön valaki, mint Oroszországban - derül ki egy friss elemzésből.

Szerző(k): Lovas-Romváry András