graboplast

12.
22.
16:41

Új gyártósort épít Tatabányán a Graboplast

Mintegy 837 millió forintos beruházást valósít meg jövőre a Graboplast Padlógyártó Zrt. a tatabányai telephelyen. Az összegből egy új gyártósort telepítenek. A pandémia okozta nehézségeket követően 2021-ben már mindegyik gyárában létszámnövekedéssel számol a cég.

Szerző(k): Kónya Ádám
09.
18.
13:15

Szép számokat közölt a Graboplast

Mintegy negyven százalékkal nő a padlóburkolatokat gyártó Graboplast Zrt. forgalma a harmadik negyedévben a másodikhoz képest - közölte a győri székhelyű vállalat az MTI-vel.

Szerző(k): Domokos László
04.
14.
17:29

Újabb magyar cég kezd fertőtlenítő gyártásába

Saját fejlesztésű folyékony fertőtlenítőszer gyártásba kezd a győri székhelyű Graboplast Zrt. a járványügyi veszélyhelyzetben – tájékoztatta a padlóburkolatokat gyártó vállalat az MTI-t.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
24.
08:46

Víruspusztító burkolatot dob piacra a Graboplast

Hamarosan piacra kerülhet a győri vállalat önfertőtlenítő falburkolata. A cég azonos technológiájú padlóburkolatából a világ számos kórházába szállított már.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
03.
13:16

Jelentősen megugrott a Graboplast eredménye

A műpadlókat és parkettákat gyártó győri székhelyű Graboplast Zrt. tavaly 31 százalékkal növelte üzemi eredményét, amely így 879 millió forintra emelkedett - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
12.
09.
13:55

Húsz százalékkal javul a Graboplast idei eredménye

Több mint húsz százalékkal javul a speciális padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű Graboplast Zrt. eredménye az idén a tavalyihoz képest; a vállalat jövőre mintegy kétmilliárd forintból új gyár építését tervezi a kisalföldi megyeszékhelyen – mondta vállalat elnök-vezérigazgatója az MTI érdeklődésére pénteken Győrben.

Szerző(k): MTI
10.
12.
17:28

Bővít a Graboplast

A Graboplast Zrt. 850 négyzetméteres raktárral bővítette tatabányai padlógyárát, a 175 millió forintos beruházást a vállalat februárban átadott új üzemének kapacitásbővítése tette szükségessé - közölte a társaság szerdán.

Szerző(k): MTI
09.
27.
13:56

Új üzemet \"kapott\" Kecskemét

Átadták a Graboplast kecskeméti gyárának új, 760 négyzetméteres parkettalakkozó és megmunkáló üzemét - közölte a cég.

Szerző(k): Napi.hu
07.
17.
12:05

A Graboplast 3 milliárd forint támogatást kap 8,7 milliárdos beruházásához

A padlógyártó Graboplast Zrt. a következő két évben 8,7 milliárd forint értékű beruházást hajt végre exporttevékenységének bővítésére, amihez egyedi kormánydöntés alapján 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap - jelentette be pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter valamint Jancsó Péter, a társaság elnök-vezérigazgatója.

Szerző(k): MTI
12.
23.
09:56

Új tulajdonos a Graboplastban

A PortfoLion Zrt. által kezelt Fordulat Tőkealap 1,5 milliárd forintos tőkeemeléssel 16 százalékos részesedést szerzett a Graboplast Zrt.-ben, miután a Gazdasági Versenyhivatal engedélyezte az alap befolyásszerzését - közölte a cég az MTI-vel kedden.

Szerző(k): MTI